Skip links

Dee-jay-Ötzi Tribute

0.00

Dee-Jay-Ötzi Tribute boeken voor jouw Oktoberfest of Apres ski feest? Deze artiest is een internationale tribute live-act gemaakt op de wereldberoemde popartiest DJ Ötzi.

Beschrijving

Dee-jay-Ötzi Tribute

Dee-jay-Ötzi Tribute boeken

DJ Ötzi act op jouw feest of evenement

Dee-Jay-Ötzi Tribute boeken voor jouw Oktoberfest of Apres ski feest? Deze artiest is een internationale tribute live-act gemaakt op de wereldberoemde popartiest DJ Ötzi. Dee-jay-Ötzi Tribute is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

DJ Ötzi act

DJ Ötzi brak in 2000 in heel Europa door met de absolute Après Ski klassieker ‘Anton aus Tirol’. Daarna scoorde hij nog (wereldwijde) hits met nummers als ‘Hey Baby’, ‘Einen Stern’ en Live is Life (samen met de Nederlandse Hermes House Band).

Dee-Jay-Ötzi Tribute is een tribute act van de Oostenrijkse DJ. Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de bekende Oostenrijkse DJ Ötzi. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi. Een gegarandeerd Oostenrijks feest!

Dee-Jay-Ötzi Tribute boeken voor jouw evenement

Met de Dee-Jay-Ötzi Tribute heb je een ware DJ Ötzi act op je eenement of feest. Perfect voor je Oktoberfeest of Apres ski feest. Dee-Jay-Ötzi Tribute boek je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 795 €
    • 1195 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

3 personen (incl. twee danseressen)

Genre

Duitstalig

Prijs

Vanaf € 795,00

Boekingsmogelijkheden

  • Bij boekingen buiten Limburg een andere prijs dan binnen Limburg