Beschrijving

Christel & Quinn

Christel & Quinn boeken

Limburgs duo bekend van W-Dreej

Christel en Quinn boeken voor je feest of evenement? Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg. Het grote publiek zal beide artiesten kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej. Samen met Hay Wilders vormden ze 15 jaar dit succesvolle zangtrio waar ze 3 keer het LVK mee hebben gewonnen (2010, 2011 en 2012). Met W-Dreej bouwden ze een ijzersterk repertoire op waarmee ze de Limburgse “vastelaovesmuziek” definitief mee hebben weten te veranderen.

Limburgs en Duits duo

Christel en Quinn staan garant voor een professioneel gezellig meezingfeestje met al hun bekende Limburgstalige hits (Vandaag, Kóm ’s kiéke beej ós, Ein jaor) aangevuld met nieuw repertoire dat bestaat uit eigen werk wat door het jaar heen wordt uitgebracht, andere bekende Limburgse hits (o.a Nao ut Zuuje) alsmede een Duitstalig repertoire om ook op een Oktoberfests de tent op z’n kop te kunnen zetten.

Repertoire Christel & Quinn

Het repertoire zal hoofdzakelijk bestaan uit Limburgse liedjes maar het duo maakt ook muzikale uitstapjes. Hun repertoire wordt aangevuld met zeer aanstekelijke medley’s. Laat Christel en Quinn toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt met een lach terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen voor jong en oud. Christel & Quinn halen alles uit de kast om een feestje, Limburgse avond, oktoberfeest en carnavalsactiviteit mede tot een succes te maken door hun mooie meerstemmige samenzang, enthousiasme, en het één worden met hun publiek.

Christel & Quinn boeken

Het Limburgs duo Christel & Quinn boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 675 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 675,00

Boekingsmogelijkheden