Skip links

Bram Boender

0.00

Bram Boender is een overtuigend muzikaal multitalent. Hij en zijn gitaar zijn onafscheidelijk en als singer-songwriter weet Bram zijn publiek te grijpen.

Beschrijving

Bram Boender

Bram Boender van House of Talent boeken

Boek deze zanger uit het SBS6 programma exclusief bij Tribe Boekingen

Bram Boender boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Deze zanger en singer-songwriter, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is in te zetten voor jouw feest of evenement. Bram Boender is een overtuigend muzikaal multitalent. Hij en zijn gitaar zijn onafscheidelijk en als singer-songwriter weet Bram zijn publiek te grijpen.

Hij volgde een muzikale opleiding en was leadzanger in een hardrockband maar in de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl verder ontwikkeld tot een hedendaagse poppy sound waar we nog veel van gaan horen! House of Talent geeft Bram het podium dat hij meer dan verdient en hij heeft er alles voor over om met zijn muziek Nederland te veroveren.

(Please) Baby Stay – Bram Boender

Bram Boender wist met zijn single Just a Man de playlists van Radio Veronica en Radio 538 te bereiken. In House of Talent laat hij dagelijks zien dat muziek door zijn bloed stroomt en weet Bram als geen ander emoties tot uiting te brengen in prachtige songs. Zijn nieuwe single ‘(Please) Baby Stay’ is een stevige popsong met country-invloeden waarin Bram een andere kant van zichzelf laat zien. Maar of het nou de kleine akoestische songs zijn of de meer rocky-uptempo popsongs, Bram weet met zijn muzikaliteit en prachtige stem telkens weer te verrassen.

Bram Boender van House of Talent boeken

Wil je deze zanger uit het SBS6 programma House of Talent boeken voor je feest of evenement? Bram Boender van House of Talent boek je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , ,