Skip links

Boomerang

0.00

Met deze energieke coverband op jouw feest of evenement garanderen wij je bezoekers een onvergetelijke beleving. Boomerang zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is.

Beschrijving

Boomerang

Boomerang boeken

Energieke coverband op je feest of evenement

Boomerang boeken voor jouw event? Met deze energieke coverband op jouw feest of evenement garanderen wij je bezoekers een onvergetelijke beleving. Boek daarom Boomerang exclusief bij Tribe Boekingen.

Over Boomerang

De band bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten:

 • De prachtige zangeres Floor en de geweldige zanger Jafeth
 • De rappende DJ én toetsenist Jeroen
 • De energieke gitarist Sven, geflankeerd door de fantastische drummer Efraim
 • De band wordt gecompleteerd door de zeer getalenteerde bassist Joshua

Boomerang is de band die je boekt voor alle meezingers uit de jaren 70, 80, 90 en alle hits van toen en nu. Unieke uitvoeringen van Kenny B’s hitsingle ‘Parijs’, ‘Lean On’ van Major Lazer en Nielsons tophit ‘Sexy Als ik Dans’.

Boomerang zet iedere zaal op zijn kop

De band zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is. De leden van Boomerang leven met één motto: ‘What you give, you get’. Met deze instelling krijgen zij iedereen los en zetten zij de tent op zijn kop. Het feestje begint immers op het podium. De band heeft inmiddels op verschillende festivals en podia in Nederland gestaan, waar zij een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten.

Boomerang boeken voor een optreden

Voor een avond vol met gezellige meezingers kun je Boomerang boeken bij Tribe Boekingen. Je kunt de bandboeken voor alle soorten feesten: bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en 80’s en 90’s party’s. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Boeken
  • 3995 €
  • 3995 €
  • 4495 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 250 pers. en ledscreen

Bezetting

6 personen

Genre

Allround coverband

Prijs

Vanaf € 3995,00

Boekingsmogelijkheden

 • Geluid en licht < 800 personen bij te boeken