Beschrijving

Björn van Berkel

Björn van Berkel boeken

Limburgse zanger Björn van Berkel op je evenement

Björn van Berkel boeken voor je feest of evenement? Deze Limburgse zanger weet er altijd een feest van te maken. Björn, geboren op schrikkeldag 1984 in Venlo. Al van jongs af aan is hij geïnspireerd door het levenslied. Waarbij hij niet onder stoelen of banken schuift graag zelf mee te zingen.

Graag geziene Limburgse zanger

Op zijn 12e trekt hij dan ook de stoute schoenen aan om de microfoon te grijpen tijdens een feest. Dit bevalt hem zo goed, mede door de geweldige reacties. Dat hij besluit hier meer mee te gaan doen. In eerste instantie op feesten en partijen bij familie en vrienden. Later tijdens diverse projecten in de regio Grubbenvorst.

In 2012 besluit hij zijn pijlen te richten op het Limburgstalige ‘Vastenaoves lied’. In September 2013 wordt Björn meteen 1e bij het liedjeskonkoer in Grubbenvorst. Met zijn eerste eigen nummer ‘Vastenaovend belaeve’ Daar waar het eigenlijk pas echt is begonnen. Vanaf dan heeft hij bij dit konkoer, al 3 maal de 1e plaats behaald. En 5 maal op rij in de finale van het Limburgs Vastelaovend liedjeskonkoer bereikt. Nummers als ‘Bis dich det?’ en ‘Met vastenaovend’ zijn daardoor niet meer weg te denken.

De herkenbaarheid in deze nummers verwijzen meteen naar de muziekstijl van Björn. Vrolijke feestmuziek met altijd wel weer ergens een momentje van rust! Hij is tot op de dag van vandaag een graag geziene artiest tijdens de diverse evenementen. Waar hij telkens weer de zalen en pleinen in beweging weet te krijgen.

Björn van Berkel boeken voor je evenement

De Limburgse zanger Björn van Berkel boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 395 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 395,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget