Beschrijving

Beppie Kraft

Beppie Kraft boeken

Limburgse zangeres Beppie Kraft op je evenement

Beppie Kraft boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Limburgse zangeres Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple­pel ingegoten.

Limburgse zangeres met hits

Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke”. Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie ondertussen op haar naam heeft staan. Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Beppie Kraft is nog maar een bepaalde tijd van het jaar te boeken, maar de populariteit neemt alleen nog maar toe. In 2007 stond Beppie 50 jaar op het podium, en nam in 2012 ongeveer 14.000 Limburgers mee naar Ahoy Rotterdam voor een concert!

Beppie Kraft boeken voor je evenement

De bekende Limburgse zangeres Beppie Kraft boeken voor je feest of evenement? Beppie Kraft is een Limburgse zangeres die zowel groot als klein publiek mee weet te nemen zodat het dak eraf gaat. Beppie Kraft boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 995 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 995,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget