Nielson
Nielson, ook wel Niels Littooij, werd bekend als finalist van het TV programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland' van Giel Beelen. Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid. Al tijdens het programma scoorde Nielson een enorme hit met 'Beauty & de Brains', dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart staat.
 
De 22-jarige Nielson begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie te Utrecht. In die hoedanigheid won de Dordtenaar in 2008 de Rotterdamse variant van kunstbende en het leverde hem voorprogramma’s op van onder andere The Opposites. Vervolgens werd hij benaderd door MTV/Nickolodeon, die hem vroegen als frontman van de popgroep Zirkus Zirkus, waar hij tot 2011 deel van uitmaakte. Met die formatie scoorde Nielson al twee top tien-hits en speelde hij in Ahoy en de HMH.
 
Op dit moment werkt Nielson, tussen al zijn optredens door, hard aan zijn eerste album dat medio april uit zal komen. De nieuwste single van Nielson heet 'Hoe' en is een samenwerking met Miss Montreal.
 
Meer informatie is te vinden op: www.nielsonmusic.nl of op Twitter: @NielsonMusic. Voor informatie en aanvragen info@tribeboekingen.nl
Kop In Het Zand
Mannenharten
Hoe
Zo kan het dus ook
Beauty & the Brains
Fotoslide